Placeholder image

WELKOM

Bij het MKB Rijnwaarden

MKB Rijnwaarden is dé belangenvereniging voor de ondernemers uit Rijnwaarden in het Midden- en Kleinbedrijf. Bindende factor binnen de vereniging is laagdrempelig zijn, informeel, actief en verantwoord samenwerken; Ondernemers voor Ondernemers. Nog maar net opgericht heeft MKB Rijnwaarden als belangrijk doel het bundelen van ondernemersbelangen, één ondernemersgeluid en het bevorderen van een gezond ondernemersklimaat, in samenwerking met de gemeente en diverse andere instanties.Met vriendelijke groet,
MKB Rijnwaarden
Placeholder image

BERICHTEN

Beste leden en geïnteresseerden van Mkb Rijnwaarden, Er staan weer nieuwe foto`s op onze website.
Foto's

OPROEP aan alle leden van Ondernemend Westervoort, MKB Duiven, MKB Zevenaar, MKB Rijnwaarden, MKB Montferland en Lindus. Samen werken voor samen succes met B2B de Liemers!

In samenwerking met MKB Rijnwaarden en TIC ’t Gelders Eiland organiseert De Nieuwe Grens Trainingen een korte cursus ‘Praktisch Duits voor Horeca en Handel in Rijnwaarden’. In 4 avonden, van 19.00-21.30 uur, zullen de deelnemers vooral luisteren en praten, alles rondom, jawel, horeca en handel. Snap je wat je gasten/klanten vragen, bejegen je ze (via de taal) met het respect dat ze verwachten, wat zijn de grootste flaters die je kunt slaan?

ACTIVITEITEN klik op de flyer

Placeholder image

Placeholder image


Lid worden van het MKB Rijnwaarden heeft vele voordelen

Lid worden van MKB Rijnwaarden

Wij heten u van harte welkom.

U zoekt contact met ons

Stuur ons een e-mail.

Vragen of opmerkingen website

Stuur uw mail naar Reclamebureau Schetskamer.


Copyright © 2015 · Reclamebureau Schetskamer · Onze website